set New Style (GENSO SUSHI) 3190 р / 1215 гр
48 шт: Нигири лосось ахи панко, нигири гребешок чимичурри, Татаки нигири лосось гуакомо, Татаки нигири тунец чимичурри, Инка фила, Чан-чан, Икитос, Колка.

Заказать